— Om Restaurang Fiesta —

Läs om oss och hur vi arbetar

Restaurang fiesta

Vårt kök

Vårt kök erbjuder vällagad lunch gjord på de bästa svenska råvarorna. För oss som jobbar på Restaurang Fiesta är det viktigt att maten lagas med glädje, respekt och kunskap om råvarorna.

Varmt välkommen in till ljusa och fräscha Restaurang Fiesta i Fordstore, ett självklart val för dig som vill avnjuta en riktigt god lunch i en avkopplande atmosfär!

Vår historia

En ny resa

Från och med 2022-01-02 har Restaurang Fiesta förvärvats av nya ägare som ser stor potenitall i resturangen, vi är inte här för att radera de bra ögonblicken i din favorit restaurang utan är här för att stanna och förbättra närvaron. Vi satsar i färska råvaror för att upprätthålla samma kvalité på mat och dryck som erbjudits tidigare. Vi öppnar även upp möjligheten att arrandera lokalen för evenemang och beställa hem catering.

Vi ser verkligen fram emot att öppna upp dörrarna till ett nytt Fiesta!

Vi använder kakor

För att förbättra din upplevelse när du använder våra webbplatser och webbtjänster – använder vi cookies, web beacons och liknande tekniker. Här kan du läsa om vilka olika typer av cookies det finns och hur vi använder dem.